4 april 2010

"T"

Den här underbart söta lilla kille och hans mamma var och hälsade på hemma hos oss för ett par veckor sedan. Han är precis i den där åldern när det är lätt att fota. Inte riktigt så snabb att han hinner ur bild, och glad åt alla grimascher man visar.
Layout gjord till en söndagsbilaga hos Allt om Scrap med babytema.

Ett ny färsk söndagsbilaga hos Allt om Scrap hittar du idag här

Glöm inte att kika in i Brunsons Blogg där det hela påskhelgen finns jättefina erbjudanden för dig som handlar i webshoppen!!

3 kommentarer:

Ellinor sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ellinor sa...

Då låter det ju rimligt att jag borde veta vem du är även irl *tänker febrilt* För där hänger ju även jag ;) Men vi ses inte till veckan (eller, tja, om jag levererar någon patient från akuten till hia möjligen).

(Eftersom jag uppenbarligen varken har lärt mig intepunktion eller att avsluta meningar så blev det två kommentarer från mig).

Aase sa...

Toppen LO så läckra färger ;)
Kram Aase