9 maj 2010

Dubbelgrattis

Det duggar inte direkt tätt mellan inläggen här just nu. Kanske ska ses som något positivt - våren verkar äntligen kommit hit. De senast dagarna har vi tillbringat med att kratta och städa på gården. Nu har vi en ganska stor tomt, så det är inte direkt gjort i en handvändning. Men det är SÅ härligt att kunna gå ut med barnen ett par timmar och GÖRA något, istället för att mest stå och kika på dem och frysa.

Igår lördag tog vi bilen till mina föräldrar för att fira min pappa som fyllt pensionär. Solen stekte formligen och vi njöt alla där vi satt på trädäcket. Gör sig påminnt idag genom nya fräknar på min näsa och en sommarhuvudvärk som heter duga (får solsting bums jag ser solen). Kan inte ens skylla på vin...

Idag har det sytts sommriga gardiner till köket. Sambon och barnen har åkt för att börja vårrusta vår husvagn (gamla fina bettan som ska stå hos mina föräldrar som gäststuga). Själv har jag legat och sovit ett par timmar inför nattjobb.

Roade mig med lite kortmakeri igårkväll. Har en par beställningar som måste göras - såhär blev ett av dem. Till ett par som firar födelsedagarna med en gemensam fest.Småblommigt papper från Basic Grey. Grönt och det med måttband är fram och baksida på ett papper från October Afternoon. Tag från Fancy Pants. De små runda bokstäverna älskar jag - från Jenni Bowlin. Allt material från Little Yellow House Kits Aprilkit.

5 kommentarer:

Lillnea sa...

Här är våren helt försvunnen, 6 grader, blåst och regn har vi haft i helgen. Men det är väl er tur med lite fint väder nu :)

Lilo sa...

Jättefint kort!!! Här har det mest varit mulet hela helgen. Men jag gick ialla fall två kortare promenader idag, alltid något.

Monika sa...

Så läckert! Har ni en husvagn? Ohc inte åker runt med den? Hoppas huvudvärken har gett sig nu.

Nathalie sa...

Härligt med somriga gardiner, jag har precis sytt klart mina nya fina husvagnsgardiner... Gardiner gör verkligen MYCKET för hemtrevnaden!

www.entjejenhundenhusvagn.se

Nenne sa...

Fint!! Kul med dubbelgrattis! blir ju verkligen så personligt som man vill att ett kort ska va!!

Kram!