10 maj 2010

Kommentarskampanj

Är du en av de som på senaste tiden hamnat i en bloggkris? Kännt dig frågande inför om det du skriver eller visar verkligen intresserar andra? Den känslan har jag lite titt som tätt. Är det någon som läser och reflekterar över vad jag skapat?

Vi bloggare är duktiga på att kika in till varandra - men face it - hur ofta skriver vi kommentarer? Många skyller på tidsbrist, men om tiden att kika in i bloggen finns borde väl ändå en liten ynka minut eller två till för att skriva en kommentar kunna finnas?

Nej, nu uppmanar och utmanar jag Er alla - lämna kommentarer och visa att Ni finns där som läsare. Ge tillbaka kommentarer och ge de på din bloggrunda den respons de förtjänar att få.

Från och med idag till den 10 juni har pågår:


Klistra in bilden ovan och visa att Ni både ger och vill ha respons i form av snälla kommentarer!!

8 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Här är jag... läser dina inlägg via bloglovin. Försöker vara duktig med att kommentera, för jag uppskattar själv kommentarer och du ge mig alltid så gulliga. Det är så lite som behövs av en tid egentligen... ett lite hej räcker långt! :)

I dag har jag haft ca 90 besökare och 1 kommentar, nästan så det är lite otäckt att det är så många intresserade/nyfikna, men ingen har orken (?) att säga något. Trist, för det behövs inte så mycket som sagt.

Stor KRAM till dig och tack för din fina kommentar i min blogg idag, den uppskattades!! <3

Lillnea sa...

Hej hej! Jag är en av dem som kan bli bättre på att kommentera. Jobbar i alla fall på att bättra mig :)
Jag tycker alltid det är kul att titta in till dig och se allt fint du skapar och dina kommentarer värmer alltid :)

bitte71 sa...

Hej vännen - det här var ett jättebra initiativ för jag är nog rätt dålig (åtminstone i perioder) på att kommentera hos andra.
Nu ska jag verkligen skärpa mig, och jag vill att du ska veta att jag tycker du gör jättefina alster.
Kram från en Marie till en annan.

Aase sa...

ja visst köänner man så...att det är få somlämnar ett olrd på vägen.
Försöker att göra det, så här kommer en stor kram från mig som uppskattar dej och din blogg!!!

Kram Aase

Ellinor sa...

Jag läser också via rss-feed, och där är det lite större tröskel till att kommentera. För min egen del bryr jag mig inte så mycket om huruvida jag får kommentarer eller inte - eller, det är alltid roligt med kommentarer, men jag bloggar mest för min egen skull.

Anonym sa...

Jag läser din blogg med jämna mellanrum men är superdålig på att lämna avtryck. Nu har jag gjort det och jag ska försöka bli bättre! Ha en fin Kristihimmelsfärds-helg!

Sophie sa...

Det här med att man ska kommentera "bara för att", tycker inte jag känns bra. JAG bloggar för MIN skull och bryr mig inte om hur många kommentarer jag får. Har man besökare så har man ju uppenbarligen en intressant blogg, sen om ingen skriver nåt, so what! Nåja, kommentarer är alltid roligt att få och dina bloggar kikar jag in på titt som tätt för att få inspiration!

Annica H sa...

Vilket bra initiativ! Detta ska jag försöka hänga på nu i helgen! Du är för rar! :)
Kram Annica H