18 maj 2010

Stillhet by Andy

I söndags hade vi TV-tema på Allt om Scrap. Vad det innebar? Att vi skapade med våra TV-serier som inspiration. Jag valde loggan från One Tree Hill, ett program jag periodvis följt. Jag inspirerades av den enkla svartvita designen. Fotot jag använt har min jobbarkompis Andreas tagit, och det passar så väl in i temat tycker jag. Är i alla fall grymt nöjd med layouten.

Vi efterlyser också läsaralster med inspiration från TV´s värld. Mer info och hela artikeln hittar Ni här.

Mönstrat papper från Pink Paislee. Overlays från Hambley. Bokstäver Doodlebug. Brad American Crafts.

4 kommentarer:

Sockergrynet sa...

Så vackert! Sällan jag scrappar i bara vitt och svart, ska nog testa det! :)

Ulrika aka LillBlomman sa...

Ja, den är vekligen vacker och andas stillhet! Kramar!

Kristin sa...

Hej Marie! Så lyxigt för er med sådan värme. Vi har "bara"18-19 grader här nere men det räcker iofs. Vi är ju inte vana vid värme den här våren direkt.

Förvaringskorgen i zinktråd jag har i badrummet är från House Doctor och köpt på Julias vita drömmar. Me and my home har också den serien, eller prova med någon annan som säljer House Doctor! Finns i flera snygga modeller!

Kram K
PS: Här babblas det enormt... sedan nyår är det inte en lugn stund! På BVC tyckte sköterskan att Matilda pratar lika bra som en treåring, och på dagis utvecklingssamtal sa de likadant, det är lite kul. Jonathan var också tidigt med talet. Som sagt, ibland önskar man att man kunde ha lite öronproppar ;-) men det är ju härligt när de talar också så klart!

Ha det väl!

Anonym sa...

Underbar LO, Marie!
Jag hoppas ni får en underbar pingsthelg! (Antar att du ska till Umeå?) Kram Gunilla