9 juni 2010

En dubbel

Något som jag i princip aldrig för är dubbellayouter. Tror faktiskt att det här är min första!

Mina båda barn är två motsatser - en lugn och drömmande, en vild och spontan. Men de är också så otroligt lika, framförallt till utseendet. De här bilderna visar så tydligt deras kynne...

Material från Pion Design (99% av det från Keiser). Layouterna gjorde jag till Allt om Scraps huvudupplaga som kom i slutet av maj.


Layouten med Max.

Layouten med Alice.

Älskar själv färgkombinationen - ljusblått, rött och silver är SÅ snyggt! Dessutom passar det både till pojkar och flickor...

This is something unusual for me. A dubbel layout. Made it for the Allt om Scrap magazine. The pictures shows the similarity and differens between my children. Alice is the wild and spontaneous kid, and Max the cool thinker. Almost all material from Kaisercraft. Stamps from Jenny Sandberg and SassaFras.

4 kommentarer:

Aase sa...

Underbara färger, mysiga detaljer urfina foton....
Med andra ord, en toppen dubbel LO
Så bra gjort, jag har svårt att få till det m dubbel.

Kramen Aase

Guylaine Seyer sa...

very beautiful LO

I received your package 2 weeks ago but lost your e-mail info so I wasn't able to let you know.
I'm very happy it is beautiful!
thanks a lot

Unknown sa...

Snyggt!

Jag är på jobbet men jag ska kolla när jag kommer hem för jag köpte dem nämligen i en butik och kommer inte ihåg vilket märke! Men det är en låda med massor av olika fina chipboard motiv.

:)

Nenne sa...

helt underbara! Så många härliga, finurliga detlajer och färgerna Marie!! rött+blått är ju redan vinnande hos mig men att jag aldrig tänkt på att komba med silver! Genialt!

Kram