21 juni 2010

LLH

Tillbringat en LLH i Stockholm/Södertälje/Rönninge. En lång, lycklig helg alltså! En helg fylld med tankar, skratt och nygamla bekantskaper. Vi har träffats ett gäng ur Allt om Scrapredaktionen. Såna fantasktiska kollegor man har. Jag är salig! Salig av både all denna talang och all den värme och gemenskap. Salig av att få vara en del av allt detta. Salig över all kunskap om scrapbooking som vi tillsammans besitter. Klubben för inbördes beundran alltså.

Naturligtvis har det scrappats också. En hel massa med tanke på att jag faktiskt åkte ifrån alla mina kort! Tack vare Moma så fick jag ändå något att pryda mina layoter med. Jippi!!!

Måste ju börja någon stans - så det får bli med den sista layouten jag gjorde innan hemresan. Max bästis Linus på bild.

Papper Jenni Bowlin, Shabby Green Door och Pink Paislee. Bokstäver October Afternoon. Stickers Pink Pislee. Journaling från October Afternoon också. Materialet från Little Yellow House Kits senaste kit.

Bästaste Lilo har fått stå för husrummet till mig och Cattis. Att bo där hemma var rena ljusterapin vill jag lova. Båda Norrlänningarna sov som små barn. Vaknade med lakansmärken på kroppen...

Lilo och jag hann inte ens prata affärer som vi planerat. Ni har väl inte missat att mitt Little Yellow House Kits har fått ett systerföretag i Lilos Molly´s Kreativa kit?!

Idag har jag också haft en helt underbar eftermiddag i sällskap av mina barn och Anna (Augusti73) och hennes kamera. Destination Olofsfors Bruk.

Till nästa gång - natti natti!

Layout from this weekends meeting with the magazine staff. My sons best friend on the layout made with papers from Little Yellow House Kits latest kit.
7 kommentarer:

Aase sa...

LångLyckligHelg var verkligen rätta namnet på denna helgen. Stämmer också med den person jag lärde känna vid namnet Marie :=)
Vad skönt att du fick en härlig dag med barnen dessutom.
Nu ska jag snart till jobbet ;)
Hade gärna stannat hemma på altanen i det fina sommarvädret idag.
Kramen Aase

Mahlin sa...

ååå jag är så himla avundssjuk på er helg.. det lät så himla SKOJ!!!

Lilo sa...

Jag saknar dig och de andra! =( Har varit så mycket med pappa nu när ni åkt hem att jag inte ens orkat/hunnit titta på mina bilder eller fota layouter. Hoppas vi hinner prata med business nästa gång!!! Och vad är det för skillnad på UPS och UPSU (eller vad det hette?)KRAM mison!!!!

Sockergrynet sa...

Förstår att ni hade en fantastisk helg! <3 Underbar layout med ljuvliga detaljer!!

kram

Cath. sa...

Det var ett riktigt bra namn det där!
Det var så roligt att få träffa dig och de andra! Hoppas vi ses snart igen!
Den där layouten missade jag nog när jag kroknade på söndagen... rackarns fin är det iaf!
Stor kram!

NB sa...

Åh vad det låter som ni har haft roligt! Hoppas vi ses snart igen så jag får träffa alla!

Maja Stokk / eyovine sa...

LLH Vilken bra förkortning på en fantastisk helg. Så kul att ses igen =). Snygg layout... den måste jag missat som åkte så tidigt.

Kramiz Maja