12 juli 2010

Hemma

Hemma igen efter en underbar semestervecka i huvudstaden. Vädret har varit helt underbart och vi har gjort typiska turistsaker - Junibacken, Skansen, åkt båttur, Wasamuseet osv. Veckan avslutades igårkväll med födelsedagsfika hos underbara familjen S i deras Lyckebo. Förstår varför Ni aldrig vill åka därifrån!!

Kortet nedan gjorde innan jag gick på semestern, och det är också det sista pyssel jag gjort på ett bra tag. Kortet är egentligen ett bröllopskort, men texten stämmer så bra in på våra semsterminnen också.

Papper Pink Paislee bla. Stämpel Jenny Sandberg.

Nu väntar en hel del pyssel här hemma. Både pyssel i hemmet (typ städa och tvätta...), och pyssel vid scrapbordet, och bildredigering. Jag har en hel del att skapa till kommande nummer av Allt om Scrap. Dessutom damp ett spännande mail ned i inboxen under semestern. Närmare bestämt om det här . Ni lovar väl att gå in och rösta när det blir dax!

Back home after a wonderful week in our capital. Wonderful weather and a lot of classic tourist spots!! Now weeks of creating and photo editing is left... Card above made for a friends doughters wedding. Last thing creative I´ ve made in a while...

Got an exciting mail last week! Check this out. I´m superexcited!!2 kommentarer:

Theresa/Tette sa...

Wow, jag håller tummarna för dig och i vilket fall som helst så är det jättekul att du är bland de 8 bästa - även det är en fjäder i hatten.

NB sa...

Klart att jag röstar - jättekul! Grattis!