7 september 2010

Nog är det surt alltid...

Att man ska vara så enastående dåligt tränad! Sprang som bekant tjejmilen i söndags, och det gick bara inte. Jag orkade inte som jag brukar. Det är något mentalt när jag springer där, fast jag tränar och tycker mig vara i hyfsad form så ORKAR jag bara hälften mot vad jag brukar. Jag blir SÅ arg. Nya tag nästa år igen... Kika in till Allt om Scrap för i söndags hade vi massor av inspiration med temat sport, träning och hälsa!

Tur att sällskapet var det bästa i alla fall. Jag och bästaste A hade trevligt som vanligt och njöt av att vara från män och barn!


Vill också visa en layout från huvudupplagan av Allt om Scrap som kom för ett par veckor sedan. Om surströmming.... Foto från Favoritfikets ägarinna.

Material från Little Yellow House Kits.

Ni som bor här i Norrland missar väl inte att delta i utmaningarna hos 100% Norr!?


1 kommentar:

Nenne sa...

Snygg LO! Svart/grått/rött gillar jag just nu!

Jag tycker du är duktig du som ens tänker på att springa 1 mil! 'kram'