12 september 2010

Minialbum igen

Min son är ingen liten plutt längre. I höst har han börjat förskoleklass och mycket är nytt både för honom och oss. Hans tankar om att börja "skolan" är många och ganska roliga. Därför har jag gjort ett minialbum att samla dem i.

Själva albumet har jag gjort själv av ett gammalt, lite tjockare mönstrat papper som jag aldrig kommit till användning. Albumbladen har jag sedan klätt med papper från SassaFrass. Efter att ha bigat i ena kanten har jag sytt ihop albumet med broderigarn. Den dekorerat efter tycke och smak... Bilder av Anna/Augusti 73.

Idag är det dax för en ny färsk Söndagsbilaga hos Allt om Scrap. Och imorgon får Ni inte missa en ny utmaning hos 100% Norr. Kika in i båda bloggarna för härlig inspiration!

2 kommentarer:

Lilo sa...

Hur fint som helst blev det färdigt!!! =)

Theresa/Tette sa...

Det är verkligen jättefint det här albumet.
Kram Tette