24 oktober 2010

Överstökad höst?

Det känns faktiskt lite så nu - att hösten är överstökad alltså. Hos oss kom det snö först i fredags. Inget unikt i sig, men det ligger fortfarande kvar och det är lite ovanligt. Dessutom var det -11 grader kallt... Nu har termometern stannat på +-0, men det blåser kallt. Väder som gjort för pyssel och kryddigt the med andra ord. Tyvärr jobbar jag i helgen så det blir inte så mycket av med den varan...

Packade i alla fall Little Yellow House Novemberkit igårkväll. Ni har val inte missat att det pågår en jubileeumstävling i "husbloggen" fram till sista oktober. Dukan bland annat vinna en plats som gäst DT. En liten föraning om innehållet av Novberkitet kan du också få genom att titta på månadens gästdesigners första alster.

Något scrappat måste jag ju bjuda på idag också. Mer från träffen alltså. En lite färgexplosion såhär på söndagmorgonen.

Papper MME. Chipboard SassaFrass. Band American Crafts. Thickers Pink Paislee. Runda små bokstavsstickers Jenni Bowlin. Journaling Shabby Chic Crafts. Rubons Kaiser.

Glöm Nu inte att kika in och läsa Söndagsbilagan på Allt om Scrap idag!

4 kommentarer:

Helena sa...

Vilken underbar Lo.=)
Jag skulle jättegärna tagit en fika med dig på Birsta nästa lördag men min svägerska ska fira sin 50 årsdag då.
Vi ska iof inte vara där för än kl 15.....vilken tid kommer du till Birsta?
Här är det några minusgrader och sol idag.
Vi har inte fått någon snö alls ännu.
Ha en bra dag på jobbet!
Kram

Ulrika aka LillBlomman sa...

Men åh vad fin denna var Marie!!! Hade ju alldeles glömt ditt jubileum!!! Gästis vore ju en ära att få vara, ska kika in på stört! Tur att jag är en tunn 08:) och bor där jag bor för -11 grader hade jag dött av i oktober:) Många kramar!

Sockergrynet sa...

Vilken underbar, färgsprakande layout!!! Älskar den!! <3

Mari sa...

- 11 *hurvv* Här har vi fått snö och jag känner adventsstämning i hemlighet, men det är fortfarande milt ute. Härligt! Vad duktig du är. Kram / Mari