18 oktober 2010

Scrapbakis?

Kan man bli det? Ibland undrar jag i alla fall. Efter en helt underbar helg i Ö-vik med massor av trevligt sällskap och flödande kreativitet har jag yrat rund på jobbet idag och varit tämligen förvirrad. Kan det bero på att mitt kreativa sinne överhettats?

En riktigt produktiv helg, som dessutom renderade i lite priser för min del. Och DET är minsann högst ovanligt! Tyvärr hade det redan mörknat när jag kom hem idag, så Ni får vänta på bilder av alstren. Bjuder istället på en layout jag gjorde till min utmaning i Allt om Scrap´s bilaga igår. Mer om vad utmaningen bestod i kan Ni läsa där. Länk finns längre ned till höger.


Papper Pink Paislee. Stämplar Prima (blomsvirl), journaling och stjärnor (Pink Paislee), fotomatta (Heidi Swapp), Filmstrip (?). Overlay, alfabetstickers från Pink Paislee. Molnstickers, stickersbård och hjärta från Crate. Urklippt rosa hjärta och cirkel med blomma från Sassafrass.

Ska inte heller glömma att tacka personalen på pensionat Mucklan! Som vanligt omtanke i varje lakansveck! Ser fram mot uppstarten av hotell Mucklan till nästa år - det borde bli något allderles extra det.

1 kommentar:

HelenaN sa...

Visst kan man vara scrapbakis, Marie! Känner många idag ;)
Tusen tack för att du kom i helgen! Alltid lika skoj att få träffa på dig.
Kramen,
HelenaN