11 november 2010

Allt roligt samtidigt?

Varför är det så att allt roligt sker samtidigt? I helgen har Pysselhäxorna träff i Umeå, och Cocoa Daisy sin höstcrop. Och gissa vad - jag jobbar naturligtvis så jag kan INTE vara med. Cocoa Daisys crop kanske jag hinner med något till, men det är tveksamt. Snyft - det burkar vara SÅ kul jämt!!


Ovan bidrag till Cocoa Daisys månadstävling i November.

Snön ligger kvar än så länge. Inte klokt vad mycket piggare man blir av lite vitt på backen. Julstämningen infinner sig bums och man börjar snegla mot glöggflaskan... Hoppas det fryser på nu så att det snart blir dax att plocka fram längdsidorna. Lite mer snö på det här så finns det nog chans att de drar skidspåret här i närheten. Längtar efter lite motion.... Det är svårt att springa när det är 10 cm oplogad sursnö. Nä, jag är inte bitter på ploggubbarna, bara på kommunen som håller en så tight snöröjningsbudget.


2 kommentarer:

Aase sa...

Vilken superfin LO, jag har stannat av alldeles med mitt scrappande får ta tag id et igen, nu när febern äntligen gett med sig.

Kram Aase

Malin sa...

Åhh vilket fint kort på er, å härlig LO :)
tack för tipset, jag gillar Girls paperie grjerna dom har alltid så snygga saker!!
kram Malin