12 november 2010

Lussebullar och ugglor

Papermaze sortiment finns en underbar stämpel med Lussebullerecept och den har jag använt för att stämpla på bakgrundspapperet på min layout. En enkel men effektfullt sätt att göra ett eget mönsterpapper av vit eller färgad cardstock.


Kortet har jag monterat på en bit chipboard från Jenni Bowlin. Har också använt mig av band i olika färger, knappar och blingstenar jag klippt från en gammal tröja. Till titeln har jag använt flera olika typsnitt för att få lite extra liv i layouten.

Tack Kristin för lånet av bilden!

Måste också få visa julkorten jag gjort med de underbara ugglestämplarna som Papermaze har.Cardstock Bazill Bling. Mönstrat papper MME. Bokstäver utstansade. Stämplade motiv från Papermaze.

Kika in hos Papermaze - där finns en uppsjö fina och lite annorlunda julstämplar.

Inga kommentarer: