8 november 2010

Kall om fötterna!

Jo, det är precis vad jag är. Sitter vid scrapbodet och fryser! Trots tjocksockar...  Borde skapa något, men jag sitter mest och uppdaterar bloggar till höger och vänster. Helgen har liksom varit fullproppad med aktiviteter så jag inte har hunnit något sådan. ROLIGA aktiviteter.

I fredags avnjöt jag, sambosystern och sambokusinen en underbart rolig kväll i storstaden norr om oss. Först gooood middag, sedan en helt underbar föreställning med Mia Skäringer och sedan vin och surr in på småtimmarna (tittade på klockan 04 sista gången...).

Lördag - whiskyprovning arrangerad av sambon. Visserligen satt jag mest i en fåtölj och betraktade, men trevligt i alla fall.

Söndag - omflyttning och utrensning av garderober. Fasen vad mycket kläder man samlar på sig när man bor nästan granne med ett stort modehus som ofta har superrea.

Igår var det också dax för ny söndagsbilaga hos Allt om Scrap. Ni missar väl inte att vi ger Er chansen att bli publicerad i tidningen? Läs mer här.

Avrundar med alster från Insprationstidningen och uppmanar Er att kika in i Papermaze blogg idag. Där visar jag underbara luciaugglor.....

Dubbellayout om mina killar. Framförallt material från Cosmo Cricket.

2 kommentarer:

Aase sa...

Jag fryser också men det beror nog mest på febern som tagit över min kropp sedan igår, nu är det rätt ok Tant Alvedon gör sitt för någon timme då är det dags att kika runt hos alla mina vänner....
Underba dubbel, jag gillar verkligen Cosmo Crickets pappaer! Inväntar nu kraft så att jag kan fortsätta med mitt fina månadskit som anlände förra veckan ska uppdatera bloggen sen med ett kort jag gjort av de pappren aif..

Kram Aase

Leia sa...

Så läcker dubbel-LO!!

Kramelikram Veronica