7 december 2010

Klappar och gamla papper!

Har Ni gjort det? Köpt alla julklapparna klart menar jag? Vi har nästan klart, bara några få kvar. Känns ganska skönt att vara ute i rimligt god tid. Nu återstår bara det allra roligaste - att slå in dem i fina papper och knyta STORA fina rosetter!! Brukar Ni skriva rim? Jag gör det sällan - men funderar på det i år.... Får se om det blir mer än en funderation.

I Julkalendrarna hos Allt om Scrap och Papermaze hittar NI massor av tips på hemgjorda julklappar. 

Själv försöker jag just nu spara pengar genom att använda upp gamla papper vilket jag har massor av. Tänkte att jag skulle utmana Er alla här över jul att använda upp gamla papper och dekorationer. Lämna en länk till Er blogg där Ni visar vad Ni skapat i något inlägg från idag och fram till 1 januari 2011. En liten vinst utlovas så ju fler alster Ni gör - ju fler chanser till vinst!


Layout efter skiss av Anneli Maddox. Papper & Thickers från American Crafts. Brads Crate.

I´m trying to use up old paper and decorations at the moment. Therefor I have a challange for you all to create with your old stuff. Leave a comment/link to what you have created in this post, or any post from today until January 1 st 2011. Every creation gives you a chance to win a small gift!


4 kommentarer:

Jenny Bergvall sa...

Vilken kul utmaning. Jag hakar på!

Annika kort & gott sa...

Jag försöker låta bli att köpa mönstrade papper, har massor liggandes och än så länge går det bra att använda dem.

Så det här är en kul utmaning som jag hoppas att många hakar på!
kram Annika

Jenny Bergvall sa...

Nu ligger mitt första (jag hoppas det blir fler) uppe i min blogg!

Fotograferande Maria sa...

Hej! Jag hittade hit via facebook och vill haka på utmaningen :)

http://mariasdagbok.blogspot.com/2010/12/gammalt.html

Här har jag gjort en ask,,,

Kram Maria