16 januari 2011

Fokus på mig själv!

Förra söndagen var det min dag att rodda runt Söndagsbilagan på Allt om Scrap. Jag valde att sätta mig själv och de andra i redaktionen i fokus. Temat var att scrappa om sig själv. Idag har Lillnea valt tema och jag kan avslöja att det blir kallt på tidningen idag! Kika in och inspireras.


Allt material från Little Yellow House Kits decemberkit. Kika in där för mer info.


4 kommentarer:

Monika sa...

Underbar layout och du är så fantastiskt vacker på fotot! Ja du är vacker i vanliga fall med men här... Wow!

Cath. sa...

Sååå snygg! Både du och layouten! Kram!

A'laEmmeli sa...

Åååh vilken ljuvlig layout! Love it! :D Så vacker forot på dig, texten, saxen. Superfint! :D Du inspirerar verkligen med dina vackra LO's! ♥ Emmeli

missusem sa...

Very pretty Marie!!