1 april 2011

Bordsamtal

Det kan ske konstiga saker runt ett scrapbord på en träff. Mitt påstående om att jag inte gillar att scrappa romantiskt är ofta en het potatis. När nu denna fråga kom upp i igen och Hedbergskan dryftat sin faschination av min förmåga att mixa i hennes ögon hiskeliga färger till något som faktiskt blir snyggt i slutändan slutatde det   med att Jenny gav mig ett papper från Pion´s kollektion "Sagam om Våren" att scrappa med. Rätt romantiskt  alltså, så jag fick för mig att göra en romantisk layout med hiskeliga färger.

Detta blev resultatet.


Den lämnades in till en liftutmaning som fanns på träffen i Ö-vik. Föga förvånande vann den inget. Den var för obeige och färgglad antar jag....


Thickers i manchester från American Crafts har jag färglagt med Copics. Tagen från Pion är stämplad med stämpel från Autumn Leaves.


Blomma från Prima. Ram? Grönt band från Pink Pislee. Förutom papper från Pion design har jag använt ett från Prima.

Jag vet inte vad Ni tycker - kan man scrappa både romantiskt och färgglatt?

It´s funny what things that can happen around a table on a crop. Rather often is my lack of interest in romantic and shabby chic scrapbooking  a hot topic. As my friend Annica mentioned her fascination about my way of combine for her hysterically colors into something beautiful, the challenge was  on the going. Jenny who owns Pion Design who makes  romantic papers gave me one paper from their collection "Sagan om Våren" to play with. And of course I had to prove that it´s possible to scrap romantic in bold and hysterical colors. You see the result above...

Have a happy scrappy weekend ladies!

7 kommentarer:

HelenaN sa...

Det är väl klart att man får/kan scrappa både romantiskt ibland o färgglatt ibland. Så gör jag ju! *kram*

AnnaB sa...

Jag tycker att den är alldeles underbart fin och att romantiskt och färgglatt passar väldigt bra ihop...! Så det så!

Jenny - Pion Design sa...

Jag tycker att ditt alster blev alldeles utmärkt vackert!
Du lyckades med utmaningen, och jag beundrar din förmåga att scrappa så färgglatt och fint!
Kram

Sockergrynet sa...

Det är väl alldeles underbart att blanda romantisk med starka färger!!! Vackert!!!

Monika sa...

Det kanske är läge att erkänna din hemlighet? Du är en romantiker innerst inne!!! Helt gudomligt vackert!

Theresa/Tette sa...

Så himla fint Marie! Jag tycker att det är en perfekt combo att blanda färgstarkt med romantiskt. Och ofta är det ju de här mer "oväntade" blandingar som verkligen gör det.
Jag håller med Moma, du är nog en romatiker innerst inne, erkänn nu ;-)

Annica H sa...

Hi hi hi! Romantikern Marie är avslöjad!
Underbar layout om du frågar mig! :)
Kram Annica H