14 april 2011

Kaffe! Kaffe! Kaffe!

Förut drack jag sällan kaffe. Inte för att jag inte gillade det utan för att jag helt enkelt fick så ont i magen att jag blev sängliggandes, skrikandes. Föda barn var faktiskt en baggis i jämförelse med den smärta som kaffe kunde åsamka mig. Sen sa någon att om man tog i mjölk blev det bättre. Och visst, magen höll sig i schak, men vem gillar kallt kaffe? Inte jag i alla fall. Så upptäckte jag Latte, och nu är jag fast i träsket som alla andra....

Passande nog hette Marskitet från Cocoa Daisy Coffee House. Jag hade ett foto i åtanke genast då jag hörde namnet. Sambosyster & en kanna kaffe - kan det bli mer passande?


I wasn´t a coffee drinker before. Not that I didn´t like it, but I got such a stomach ace that it was way worse than giving birth to a child. Then someone told me to put milk in it. The stomach ace dissapered, but who likes cold coffee? But since I found Coffee Latte I´m stuck!

As soon that I found out the name of Cocoa Daisys March kit (Coffee House) I knew that the picture of my sister in law leaning over a tin of coffee would be perfect!1 kommentar:

Sockergrynet sa...

Snyggt! Härliga färger och detaljer!