17 januari 2012

Mammarazzi

Som jag berättat i ett tidigare inlägg följer jag the Creative Jump Start sedan början av månaden. Alla dessa underbart inspirerande kvinnor som delar med sig av tips och trix gör att jag bara vill skapa, skapa, skapa. Många av dem är mixed media artister, och jag antar att det inpirerat mig att göra layouten nedan. Ztina utmanade oss till förra söndagsbilagan hos Allt om Scarp, att skapa med grönt, turkost och orange. Mina färger javisst, men jag använder sällan dem tillsammans.


Här har jag använt mig av några olika äldre papper från SassaFras, Pink Paislee och October Afternoon tillsammans med färgad wellpapp. Jag har punchat ut cirklar ur papperna och dessa har  jag limmat fast på bakgrundspapperet och sedan målat gesso över. Innan gesson torkat helt strök jag bort delar av den med en våtsarvett. På så sätt framträder mönsterpapperet ändå. Efter det sprayade jag lite mist över. Fotot på mig togs av Carina B under en pysselträff i Örnsköldsvik

As I told you in a previous post I´ve been following the Creative Jump Start since the beginning of this month. These wonderfully inspiering ladies sharing their tips and tricks just makes me want to create, create, create. Many of them are mixed media artists, and I guess that inspired me to do the layout above.


For this I´ve used some old papers from Sassafras, Pink Paislee and October Afternoon with some corrugated paper. I punched out circles from each of the papers and glued them on the patterned background. Then I painted gesso over it all. Before the gesso dried complete I wiped away it on some parts of the page. That makes the patterned paper circles pop out more. I finished of with spraying a layer of mist over the whole page.

6 kommentarer:

webmosterhelene sa...

Åååååååh, vilken fantastiskt fin sida!!!

Donna sa...

GORGEOUS

alissa sa...

very pretty! love it!

AnnaB sa...

Superduperfin...!!!!

Aliza sa...

I love this page, and a great title too!

Denise sa...

oh my goodness, I love this page soo much!