7 januari 2012

One knit - one to go!

Har länge velat sticka ett par knähöga strumpor. Jag fryser lätt om underbenen och har genom åren haft en hel del värk i knän (vilket blir bättre med varma, högs trumpor). Så sedan jul har jag stickat och stickat och stickat... I går kväll blev så den första klar. Nu gäller det bara att få till en till...

Handfärgat garn från Limmo Design. Mönster finns här för den som vill försöka sig på ett par likadana.

I like knee high socks. Since Christmas I´ve been working on these... One knit and now only on to go...

3 kommentarer:

Aase sa...

Vilka fina strumpor ser varma och goa ut!!! Bra jobba :) Kom precis på jag har inte fotat alla mina stickade julklappar... :(

Kram

Marja Seidemo sa...

men då!!Va snygga och så fort du har stickat. Jag är grymt imponerad som inte ägnar mig åt denna aktivitet...

Lillemor Elfgren sa...

Snygga!