28 maj 2012

Härlig måndag

Efter en jobbarhelg med sagolik värme, hopar nu sig molnen. Tur att jag har så mycket inneaktiviteter planerade då! Efter kvällens löptur väntar en jobb med Papermazebloggen, och kanske, kanske hinner jag se TV en stund. Imorgon har jag och lillhoppan ledig dag, och då gäller storstädning av huset. Förra och förra veckans förkylningar har inte direkt gjort huset mindre rörigt....

Idag är det jag som inspirerar hos Papermaze Nordic. En resedagbok står på programmet.... Ni missade väl inte heller att läsa Inspirationstidningen hos Allt om Scrap igår?!

Visar här en layout jag gjort till layout i fokus hos Papermaze. Jag använt mig av stämpeln "Kärleksrecept" samt papperna "Heartly little Anna"  & "Red Dottie".2 kommentarer:

Denise sa...

Marie you make beautiful babies! wonderful.

Anonym sa...

It is perfect time to make a few plans for the long run and it's time to be happy. I have learn this publish and if I may just I want to counsel you some fascinating issues or tips. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to learn more things about it!
Feel free to visit my web site how to get rid of acne