15 mars 2008

Gratis stadsbesök

Har sprungit runt på stan idag och lyckats med bedriften att inte köpa något. Vad jag egentligen var ute efter var några kuddfodral i New Englandstil som jag sett till vår soffa, men de fanns inte i rätt färg. Väl hemma vid datorn fyndade jag istället ett nytt överkast till vår säng i jeanstyg, vilket passar bra i vårt New England inspirerade sovrum. Har levt med ett av min mammas gamla avlagda överkast från sent sjuttiotal fram tills nu. Det är förvisso vitt, och inte alltför fult (annars hade det knappast legat framme...). Är ju hemma hela dagarna nu också, så sängen blir nog bäddad nu också. Det är ju ingen idé att bädda sängen om man ändå inte tittar på den förrän man går och lägger sig. Nu krävs bara en komplettering med kuddar som matchar, och kanske en ny blå-vitrandig hissgardin.

Snygga kuddar i rätt stil har de bland annat på Noga Utvalt. se. Det får nog bli nästa månads inköp. Alla tips om hemsidor och butiker på nätet som säljer den här typen av inredning mottages tacksamt.

Hittade en jättesöt emaljskylt med en tänkvärd text:

"Om du vill ha frukost på sängen får du vara beredd på att övernatta i köket"

Eftersom ingen i vår familj är bortskämd med frukost på säng köpte jag den inte...

2 kommentarer:

Jenny sa...

Vet att det finns såna kuddar på: http://www.kuddbutiken.se/shop, beställde själv mina Galax därifrån.

Lycka till i ditt letande!

Kram

Anonym sa...

Hej, jag letar efter precis ett sånt överkast! Skulle passa perfekt i mitt rum.. Var hittade du det? :)