2 april 2008

En liten brandman!

Jo, jag har en sådan hemma. Min son lever sitt liv i en brandbil för tillfället. Helt plötsligt kommer det någon kommentar om att det där har jag i min brandbil eller så får man göra i min brandbil... Hans lycka var total när vi i måndagskväll svängde förbi brandstationen (där kastar man även saker som ska återvinnas och det var det vi egentligen skulle göra), och upptäckte att de hade brandövning. Min sambo som känner några av brandmännen frågade om någon hade tid att visa oss runt, så den frågvise lille fyraåringen fick sitt lystmäte!! Gissa om han somnade nöjd den kvällen...

Surfade runt bland inredningsbutiker i förmiddags och hittade till Indori.se. Visar sig att det är min sambos barndomskompis som äger butiken. Kul! Inte riktigt min stil av inredning kanske men jag hittade några tilltalande bilder. Vi får nog försöka oss på ett besök där när vi är i Huvudstaden nästa gång. Pallarna skulle passa bra i vår nyrenoverade hall!
Min älskade farfar fyller 91 år idag så sonen har talat om för alla att han minsann ska på födelsedagskalas idag. Jag kan göra Er besvikna med att det inte blev någon fiskdamm...

Inga kommentarer: