10 april 2008

Igen!

Jaha, då var det vinter igen. Det har snöat i flera dagar och världen runt om oss har återigen färgats vit. Något vi inte varit bortskämd med den här vintern. Känns bara tokigt att det kommer nu i mitten av april! All energi som kom med solen, kvittrande småfåglar och ljudet av rinnande smältvatten är som bortblåst (därav bristande frekvens på inläggen). Väntar mest bara på att få föda barn och orkar inte ta tag i något. Fick positiv respons på en LO jag gjort till Swescraps blogg och fick den publiserad där. Grattis till mig för min första!!

Det finns fler likheter mellan min son och mig än utseendet. Vi älskar formligen blåbär!! Hoppas att Ni har bättre väder än vi. Jag blir avundsjuk när jag läser om vårtecken hos var och varannan bloggare i södra delen av landet.

1 kommentar:

Kristin sa...

Hej Marie! Vilken jättefin LO!!! :-) Kul att få den publicerad också, GRATTIS!

Trist med snö. Känner som du, varför ska den behöva komma nu när man hade velat ha en vit vinter i dec-jan? Hoppas det smälter fort (solen värmer ju en hel del, så jag hoppas det går bort på ett kick). Vi har frost på nätterna fortfarande men nu är det rätt vårigt här. Börjar bli riktigt grönt i hagarna, vitsipporna blommar och det är mängder med fåglar som sjunger.

Jag vakar nu på nätterna för att ha lite koll på Smilla som ska föla någon gång mellan 6-11 april. Hon går säkert över tiden, det är ju hennes första föl. Imorgon, lördag, ska jag dock på welshhingspremieringen - vår första uppfödning Solist ska visas där, han är 3 år. Han har redan vunnit en löshoppningstävling med toppbetyg och kom 2:a i en klass på riks förra året, så hans ägare och jag hoppas det går bra imorgon!!! Han ser supersnygg ut på bilderna jag sett, det ska bli kul att se honom i verkligheten (har inte sett honom sedan han var 7 mån då han såldes!).

Nu vaknar M så jag måste gå ner och ta hand om henne. Skönt att det är fredag i alla fall, njut av helgen och hoppas det snart är dags för din bebis att titta ut! :-)

KRAM!
/Kristin

PS: Har ju glömt att säga att M nu har stl 62 och att bodyn vi fick är jättesöt på henne! J tycker det var supertufft med "sjörövartryck" på bröstet - han är ju en riktig pirat- och ridarkille!!