14 juni 2008

Typiskt...

...oss att bestämma oss på några minuter. Så gör vi alltid. När vi skulle byta bil åkte vi bara in på affären för att kolla lite, en timme senare hade vi köpt en ny bil. På samma sätt gick det till när vi köpte hus, historien har upprepat sig ett antal gånger under de år vi levt tillsammans. Peppar, peppar har denna spontanitet sällan fört något negativt med sig.

Nu hände det alltså igen. Igårkväll vid middagsbordet satt jag och bläddrade i senaste numret av Family Living. Där fanns förslag på semesterresor inom Sverige, och bland dem fanns skrivet om Julita Gård där man kan besöka Pettson och Findus. Vår son är inne i en sådan period just nu, att Pettson och Findus är de absoluta favoriterna. Jag nämner detta för sambon, och vi kilar upp till datorn och ser var man kan bo i omgivningarna etc. Tio minuter senare är resan bokad. Hotell i Örebro två nätter och besök på Julita. Gissa om sonen fick stora ögon när vi berättade. Hans kommentar var - "Men det går ju inte - dom finns ju inte på riktigt"....

Pettson och Findus gård på Julita.

Som bonus hade undertecknad tänkt sig ett besök på Stellas lilla butik i Kumla. Men det var ju en annan historia...

1 kommentar:

Kristin sa...

Hej Marie, hoppas ni får en trevlig semester! Jag har bara åkt förbi Julita för evigheter sedan på väg till en hästutställning... :-)

Jag vill gärna se de vitmålade furumöblerna - det är så kul att se "förvandlingar"!!!!

Ha det så bra!
/Kristin