5 september 2008

Lekt

Har fått låna några kompisars digitala systemkamera ett par dagar så jag har lekt... Vi har bara en gammal kompakt digitalkamera som är fyra år gammal. Den börjar lessna ordentligt, och Ni som har små barn vet hur svårt de är att fastna på bild - de springer nästan ur den var enda gång. När då dessutom kameran är långsam och har ett batteri som gör att skärmen stängs av hela tiden är det inte kul. Särskilt inte när man tar hundra kort i veckan som jag gör. Lyckades ta ett och annat kort värt att spara i alla fall. Antar att det tar ett tag innan man lär sig alla inställningar.

Den enda nackdelen med kameralånet är att jag nu verkligen MÅSTE ha en ny kamera. Får börja spara av den ynkliga föräldrapenningen. Eller kanske jag vinner en (jag som aldrig är med i tävlingar eller köper lotter)! Eller kanske sambon köper en åt mig - han är ju rik (inte...)

(Fredagssvammel) Åh vad jag saknar radioprogrammet Metropol! Det var fredagar det!

Trevlig helg!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Marie!
Visst blir man sugen på en system-kamera när man ser hur fina bilderna blir. Fick en Canon EOS 1000D i present för ett par veckor sen...fyllde 30 !
Kram Ulrika

Lilo sa...

Hoppas du får en riktigt bra kamera! Jag önskar så att jag hade haft en när barnen var små. De bilderna är ju inte direkt toppen när man ser på dem idag. Det är så kul att fota!