18 september 2008

Karigt kort

Nytt Norrländskt ord - Karigt (inte att förväxlas med kärit=stolt). Jag har gjort ett karigt (=maskulint) kort till en av sambons jobbarkompisar. Man kan ju nästan ana vad hans största intresse är...

Kortstomme av Cardstock från Basill. Mönstrat från Basic Grey. Stämpel lånad av "Wildärtan". Bokstäver från Sassa Frassa. Inuti finns ett kuvert för att lägga tex pengar. Chipboarddekosar från Basic Grey.

Inte blivit mkt scrappat på senast tiden. Det är för mkt att göra ute på gården. Tömde växthuset igår och satte höstfint i krukan på farstubron. Ska gå ut och fota skapelsen när det slutat att regna. I helgen ska jag försöka måla klart A´s möbler, och sedan scrappa. Jag är rädd att det kanske blir prioritering från andra hållet.

Ett litet redigerat inlägg från imorse. Här kommer bilderna från skapelsen på bron....

Och dessutom en utlovad LO på mina sötnosar.... (bevare of den dåliga kvaliten! Jag brukar ju scannra, men har inte tid idag så det blev ett foto med världens sämsta kamera. Den fotar inte ens rakt fast man håller kameran rakt!)

4 kommentarer:

Annica H sa...

Vilket fin och riktigt manligt kort!
Passa på att njuta av trädgården, medans vi har fina dagar! Scrappa gör vi på träffen! :)

Anonym sa...

Wow så fint kort du gjort! Jag tycker själv det är svårt det här med kort till karlar. Inte det lättaste! LO:n blev ju kanonfint!

Anonym sa...

Vilken fin LO! Snyggt upplägg, härligt foto och helheten är perfekt!

Wildärtan sa...

Det blev ju ett kanonsnyggt och karigt (jag skulle ha sagt kaarut) kort!