2 september 2008

En stund över

Jag fick en liten stund över idag när A sov. Har gått och funderat på ett litet "scrapprojekt" ett tag, så nu satte jag iden på papper - en liten skylt att hänga i ytterdörrens fönster när vi håller på att lägga barnen!

9 kommentarer:

Katrin sa...

Den var gullig! Hoppas att den kommer att funka=)

Ha det gott!

Jozebelle sa...

mermaid70Smart, synd att man inte kan ha en sådan skylt som visas när det ringer folk mitt i läggning specileet de som vet att vi lägger deom alltid samma tid, tänker på barnens farmor. Hon ringer alltid vid läggdags och lär sej inte heller och kan dessutom inte sluta prata...*suck*

jaja nu kom jag av mej men men jättesöt skylt!!!

Anonym sa...

Vilken söt skyllt!!

Kristin sa...

Den var söt! Inte alls elak! Jag skulle bli jätteglad för upplysningen om jag var er gäst, och snällt sätta mig ner och vänta en stund ;-)

Ha det så bra!!! Jag har gjort kort idag som jag - hör å häpna - ska skicka in till kortutmaningen i Scrapbooking mm. Det var kul att ha ett "mål" när jag gjorde korten. Jag tror inte för en sekund att de blir utvalda, men det kändes lite som att "göra läxan" när jag följde uppgiften. Väntar på papper, sedan ska jag scrappa ordentligt. Och prova skicka en LO till en av tävlingarna också... ja, vi får väl se om det blir som jag tänkt först... men kul är det att ha kommit igång!!!

Ha det!
/K

Anonym sa...

Ha ha jättesöt och smart skylt.

Borde skaffa mig en sådan också:-)

Anonym sa...

Ja, det var ju klurigt uttänkt!

Kamilla sa...

Men så smart & ursnygg var den ju ;)
Kram & vi ses!!

Annica H sa...

Charmig skylt! En riktigt bra idé faktiskt! :)

Anonym sa...

Himmel vilken söt skylt!
Och receptet tror jag att jag "snor" rakt av bara. :-) Det lät jättegott!
Ha det gott!
//Gunilla