21 maj 2009

PUBLICERAT

Just nu klipps och klistras det för fullt här hemma. Tyvärr är det inget jag kan visa, allt är till nästa nummer av Tidningens huvudnummer, samt kommande söndagsbilagor.

I brist på annat scrappat visar jag några alster som varit med i Allt om Scrap Tidningen under vintern/våren. Den första gjorde jag till ett färgtema (gissa vilken färg jag valt....)


Till en söndagsbilaga med böcker och läsning som tema :I övermorgon ska jag på scrapträff med Anna (Augusti73) vilket jag ser fram emot. Ska bli kul att åka på träff igen - även om det inte var speciellt länge sedan sist. Måste redan ikväll börja fundera på vad jag ska ta med mig. Brukar ha en benägenhet att dra med mig allt för mycket, men det är ju synd om något man verkligen behöver lämnats hemma....

1 kommentar:

Kristin sa...

HEj Marie, jag har inte hunnit plocka med mina scrapgrejor sedan före jul nu känns det som!!! Det är så mycket annat, och just nu är ju fokus på huset som MÅSTE bli färdigt. Eller åtminstone mer färdigt än vad det är.

Lilla M kan gå lite grand nu, sådär 7-8 steg, men det går rätt så sakta så hon föredrar också krypning när det gäller att ta sig fram snabbt. Jag hoppas hon sätter igång och går snart, för hon sliter något fruktansvärt på alla byxknän och gör åt med byxor i parti och minut på detta sätt.

Nu ska jag svänga ihop en rabarberpaj till fikat, mums, visserligen inte mina egna utan mammas...

KRAM!* K