24 augusti 2009

PUBLICERAT

Jaha, då var det vardag igen. Måndag och jag börjar jobba. Tre nätter kanske inte är den optimala början när man varit ledig i ett par månader, men vad gör man inte för att få ihop så mycket tid som möjligt på så få dagar det bara går. Misstförstå mig nu rätt - Jag älskar mitt jobb! Men jag föredrar att jobba dag, och vi måste jobba sex nätter på sex veckor. Alltså försöker jag beta av så många i stöten som jag bara kan och orkar. Inte heller den optimala uppladdningen för Tjejmilen på söndag. I år har jag förvisso inte laddat alls. Jag har sent om sider fått veta att jag har ansträngningsastma, och först nyligen fått medicin. Löpträningen har med andra ord gått blytungt hela sommaren. Nu när jag fått medicin - vad händer då - jag blir förkyld. Så i år provar jag ett nytt grepp - Vila mig i form... Det roligaste med hela Tjejmilen är ändå resan, så jag tar det inte så allvarligt.

Det börjar verkligen kännas som höst ute. Igår plockade jag in vinbär och har kokat saft. Helgen tillbringade vi i vår nyinköpta (gamla) husvagn, som vi har ställt hos mina föräldrar. Natten mot igår premiärsov vi där, och fick lyssna på regnets trummande på taket. Tyvärr akompanjerat av helikoptrar som hovrade strax bortom oss, sökandes efter en försvunnen kajakpaddlare. Tyvärr har man ännu inte hittat annat än kajaken. Tanken flyger iväg till den saknades stackars familj!

Inget pysslande annat än med husvagnen i helgen. Piggar upp Er med lite minnen av sommaren i alla fall. De här layouterna har varit publicerade i Allt om Scraptidningen. Både i Söndagsbilaga och Huvudupplaga.
Hoppas att Ni får en bra vecka!

4 kommentarer:

Lilo sa...

De är härligt fina allihopa! =) Gillar alla utklippta små detaljer!

Kamilla sa...

OOOh vilka LO:s du gör, jag tror du ska få scrappa lite till mig ;D
Du är så himla duktig och får ihop det så snyggt!! Superbt!
Kram kram

Annica H sa...

Ja vad kan man säga om layouterna? Kamilla sade ju allt i den förra kommentaren! :)
Hoppas att det går bra på "springresan"!
Kram Annica H

Susanne H / snuffehar sa...

Vilka härliga sommarlayouter!