16 oktober 2009

ESKIMO KISSES

Gjort lite kort och en layout av papper från Basic Grey´s serie Eksimo Kisses. Ljuvliga papper i icketraditionella julfärger. Passar mig utmärkt! Har också använt mig av Brunsons egna stämplar.



Sist men inte minst layouten som är väldigt romantisk och puttenuttig… Inte min stil egentligen, men den var ändå kul att göra och jag är grymt nöjd med den!

Förutom Cardstock har jag använt mönstrat papper från Basic Grey som fotomatta. Stämplar från Brunsons. Den blå blingbraden är från Chatterbox. Utstansade blommor. Div band, knappar och annat smått och gott…

Här kommer en närbild:

I helgen tar jag tillflykt till en närbelägen stad och en förhoppningsvis trevlig scrapträff. Med mig tar jag frun från korta fam J. Hon är tämligen ny i scrapkretsar så det ska bli intressant att se hur hon pallar att umgås med oss (jag, Annica H och Camilla). Hon kommer nog att ha träningsvärk i öronen i alla fall. Kanske syns vi där?

2 kommentarer:

Aase sa...

De är läckra BG eskimo kisses, det är som vanligt när det gäller BG att de får sjunka in lite i tänket :=) Självklart får du ta LO till "Husbloggen" Kul att kunna inspirera andra....
Ha det så kul på träffen, jag har en två dagars träff nästa helge att se fram emot.
Kramen Aase

PS Hör av dig om du vill att jag maialr bilden om det inte funkar rån bloggen direkt.....DS

Myownhome sa...

VIlka underbara kort! Ärskilt gillade jag ditt första, det som var ett julkort. Helt underbart. :)