11 maj 2010

Mat någon?

Altrande är ju inte riktigt min starka sida - men ser man på ibland lyckas hon...

I söndags var temat hos Allt om Scrap husdjur. Vi har fiskar... Har någon försökt fota ett akvaríum? Det blir inge bra i alla fall, så det fick bli ett annat alternativ. En altrad fiskburk. Och en väldigt ROSA dito.Papper från Jenni Bowlin. Blommor från Prima. Tag köpt hos Timarii. Bandet tror jag är American Crafts, men jag är lite osäker.


Glöm inte kommentarskampanjen!


5 kommentarer:

Lillnea sa...

Den blev jättesöt!
Och ja, jag har försökt fota akvarium... dessutom före digitalkamerans tid så där slösade jag film på helt odugliga foton :P

Sockergrynet sa...

Så söt... och dessutom råååsa! ;)

Annica H sa...

Men så fint! Se där! Både altrat OCH rosa! Två flugor på en smäll! :)
Kram Annica H

Sanna F sa...

Helt underbart söt är den!!!!

Aase sa...

Fiffigt att pynta fiskmaten... ;)
kram Aase