16 augusti 2010

Hemma för AOS

Igår var det dax för en ny rykande färsk bilaga av Allt om Scrap. Ett tema vara att söka inspriation i hemmet, ordet hemma, osv. Mitt bidrag blev en layout om naturen runt där jag bor och hur den påverkar mig.
Där jag bor
Material från Little Yellow House Kits Juni Kit. Papper Jenni Bowlin, Shabby Geen Door. Bokstäver från October Afternoon. Stickers från Pink Paislee.

Använd länken till höger för att kika in vad mer våra duktiga designers skapat!

In last nights issue of Allt om Scrap we our challange was to create from the words "at home". I made a layout about my surroundings and what they means to me. Material from Little Yellow House Kits. You can follow the link to the right to find more inpirational creations from our designers at Allt om Scrap.

2 kommentarer:

Lilo sa...

Japp, det var den layouten jag bråkade med mig själv för att få ihop på vår AoS träff. Du har så rätt så. =)

Nenne sa...

Läckert! och så fint att söka inspiration i ordet hemma, det tror jag bestämt att jag ska göra också!