12 augusti 2010

Nikki Sivils hos Allt om Scrap

Några av oss på Allt om Scrap har haft turen att få scrappa med material sponsrad av Nikki Sivils. Jag fick ett kit med papper och dekorationer från serien "Ellie´s day out". Förutom ett minialbum som Ni kan se i senaste söndagsbilagan hos Allt om Scrap, gjorde jag en layout och ett födelsedagskort.
Tack snälla Nikki för chansen att skapa med de underbara materialet.

Nikki Sivils gave us at Allt om Scrap the oppertunety to crate from material sponsred by her. Beside a mini album shown in latest issue of Allt om Scap I made the card and layout above. I´ve used paper and decorations from the Ellie´s day out line.


2 kommentarer:

Mahlin sa...

Du rockar Nikkis grejjer du.. =)

och ett stort TACK för alla glada peppande ord du lämnar i min blogg.. Jag blir så glad över alla underbara människor som gör min dag.. ,om och om igen !tack

Sanna F sa...

Superduper fiiiiiint