27 september 2010

Hösten

Jo, hösten är verkligen här nu. I morse stod termometern på -3 när jag klev upp vid 07. Det känns bra att vi igår drog nytta av det vackra vädret och städade upp på gården. Boden städades och fylldes med utemöbler, leksaker och annat. Rabatterna rensades och nya jordgubbsplantor kom i jorden. Jag skrapade bort mossa och gräs från några väl dolda gångplattor... Vilket jag får straffas för idag - min normalt sett konstant onda bröstrygg känns idag än värre!

Igår hade vi temat "Ditt bästa sommarminne" på Allt om Scrap. Känns som det passar bra med ett sånt tema när sommaren verkar ha lämnat oss för gott!

Papper, journalin och chipboard Pink Paislee. Klisterord 7 Gypsies. Blommor och badge från American Crafts. Runda småbokstäver Jenni Bowlin. Foto av Anna/Augusti 73.

Idag finns också Septembers sista utmaning uppe i 100% Norr bloggen. Sista delen att skapa till för att få vara med i utlottnigen av ett pris från Little Yellow House Kits.

Häromdagen skrattade jag så att jag kiknade - det var länge sedan sist. Anledningen? Jo, jag och sonen såg filmen "UP". Har genom Buzzador fått möjligheten att prova Lovefilm. Vilken höjdare! Både filmen och Lovefilm alltså. Lovefilm är så praktiskt när man har småbarn och lite tid. Man sköter allt via nätet och sen kommer filmer hem i brevlådan. Kan det bli bättre?


3 kommentarer:

Aase sa...

Ja även här nere i södra Sverige känns det att hösten är på väg...
Jag älskar hösten så det gör ingenting för min del. Brasa, tända ljus och många bra böcker att läsa så känns höstkvällarna ok, lite scrapping där emelllan gör ju saken ännu bättre, att kunna vara inne med gott samvete :=)Kram Aase

Monika sa...

Underbara foton och så fantastisk layout! Kram!

Cath. sa...

Den är så fin den här layouten! Och idag tog jag fram höstjackan, kyligt värre nu på morgnarna och jag har redan fått kyleksen på händerna, handskar på alltså!
Kram!