20 september 2010

Måndag igen

Och mina planer att åkt tidigare till jobbet för att gå och träna gick om intet - HALSONT! Hoppas det känns bättre imorgon så jag kanske kan ta igen det då...

Måndag innebär att en ny utmaning finns att beskåda hos 100% Norr.

Igår hade vi födelsedagstema hos Allt om Scrap och mitt bidrag ser ut såhär.

Papper Bo Bunny och Studio Calico (gult). Alfabetstickers American Crafts. Chipboard Basic Grey. Journalin Jenni Bowlin.

Igår stökade jag och lillbruttan bort i växthuset så nu är vi redo för vintern och i natt har det varit minusgrader för första gången i  höst. Morgonen startade med att jag fick leta runt efter tjocktröjor, sockar och varmare mössor. Tur att jag åker tåg till jobbet nu så jag slipper stå ute och vänta på bussen.2 kommentarer:

UlrikaT sa...

Vilken härlig layout! Underbart foto och så många fina detaljer det finns att se på!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Så himla fin lo!!!! Gillar massor! Och ditt minialbum är ju bara skitsnyggt! Kul idé också! Kramar!