20 oktober 2012

Prickigt var det här....


....eftersom jag gillar prickar är det ju SÅ bra att jag designar för Papermaze Nordic. Deras Dottiekollektion ligger mig mycket varmt och hjärtat.

Since I live dotts it´s great that I design for Papermaze Nordic. Their Dottie Collection is a big passion for me.Den här layouten gjorde jag till en skissutmaning hos Allt om Scrap för ett par söndagar sedan. Här har jag använt mig av Purple Dottie som bakgrund. För att få fram mönstren har jag använt mist från Maya Road och en stencil från Balzer Design. Jag har dessutom stämplat med stämplar från Cocoa Daisy.

This layout was made for a sketch challenge at Allt om Scrap a few Sundays ago. I have used the paper Purple Dottie as a base. To achieve the patterned I have both used Maya Road Mist, a stencil from Balzer Design and stamps from Cocoa Daisy. Journaling card from SODAlicious.Till det här kortet har jag avänt mig av Orange Dottie. Den söta stämpeln kommer också från Papermaze och heter "Igelkott". Resterande material kommer från Little Yellow House Kits.

I have used Orange Dottie on this card. The cute stamp comes from Papermaze as well, and is called "Igelkott". The rest of the material came from Little Yellow House Kits September kit (alphas from Fancy Pants, frames and round frames from Studio Calico).

4 kommentarer:

Anette sa...

Vilken härlig LO du har gjort!

Cornelia sa...

Prickar är fint!

Snygg LO!

Anna Ekman sa...

Superfina! Papermaze har tur som har dig!

Ywonne sa...

Jättefint med prickar ju :O)

Ha en bra dag.