29 september 2008

Jag slår ett slag för Sara!

Jo, Ni vet det där bladet som man brukar få med med räkningen från Medmera Kortet (?!), där har jag upptäckt att det finns fantastiskt bra recept till vardagsmat. I veckan som gått har vi provat Sara Begners Veckomatsedel som går ut på att man bara ska behöva handla en gång i veckan, och att samma ingredienser återkommer i flera rätter. Så vad säges om Pasta med spenat & valnötter, gulaschgryta med ajvar relish och sejgratäng. Jag kan rekommendera alla! Blir man inte hungrig av att bara se bilderna?(Överst: http://www.coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=180&sSideNavn=Recept+kort&iOpskrift=40238
Mitten:http://www.coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=180&sSideNavn=Recept+kort&iOpskrift=40239
Nederst: http://www.coop.se/includefiles/MODULER/CCMS/show_page.asp?iMappeID=180&sSideNavn=Recept+kort&iOpskrift=40240)
Bilder och recept från coop.se

2 kommentarer:

Lilo sa...

Äsch då! Jag brukar inte få hem ett sådant blad. Kan man alltså hitta alla goda recept på Coops sida? Måste spana in de du rekommenderade! Såg jättegott ut! =)

Kristin sa...

Hej Marie! Nu hade jag glömt bort det där som skulle komma på posten över helgen, men nej, jag har inte fått något???? Konstigt? Det brukar inte komma bort någon post till oss men man vet ju aldrig... :-( Vad ledsen jag blir om det har försvunnit...

Vardagsmatsinspiration kan man behöva... och Sara gillar jag också, sedan hon var med i det där programmet på TV ihop med Ann Söderlund (som jag inte kan bestämma mig för om jag tycker om eller om hon är en total idiot).

Ha det så bra... jag hann aldrig ringa dig i förra veckan eftersom det blev sådant kaos här hemma och så rörigt med allt.

Kram i alla fall!
/Kristin