18 september 2010

Min Stil?

Här innan sommaren hade några på Allt om Scrap turen att bli sponsrade av Nikki Sivils. Jag gjorde bland annat ett minialbum som handlar lite om min klädstil. När man som jag har ett jobb arbetsgivaren håller med kläder, så är det ganska kul att få klä upp sig till och från jobbet i alla fall. Och nu är jag kan åka tåg till jobbet och slipper stå ute i snö och -25 gradig vinterkyla så kan jag ju "piffa" till mig extra mycket...


Visar bara några av sidorna i albumet. Resten hittar Ni här.

Imorgon är det dax för ett nytt rykande färskt nummer av Allt om Scrap. Kika in för massor av inspiration. Notera också att vi söker alster från Er!

Vi söker alster till nästa inspirationstidning!

Vill du bidra till Inspirationstidningen? Till nästa upplaga som utkommer i slutet av oktober söker vi dubbellayouter samt layouter och alster med höst- eller Halloweentema. Vi vill ha högupplösta bilder till adressen alltomscrap@yahoo.se senast den 10 oktober
 
Kika också in till Little Yellow House Kits där månadens utmaning består av en scraplift!!Inga kommentarer: