14 september 2010

Mitt jobb - mitt andra hem

Visst - rätt ofta känns det faktiskt som om mitt jobb vore mitt andra hem. Men som tur är trivs jag jättebra där. Allt blir lite lättare då...

Diecut papper från Fancy Pants. Mönstrade papper från Bo Bunny (det med text) och Studio Calico (cirklarna). Stämpel Pink Paislee. Hus från Crate. Rubons Pink Paislee. Svarta stora textstickers från American Crafts, små Adorn it. Röda bokstäver från Pink Paislee. Klocka Heidi Swapp.

Layout från Allt om Scrap.

1 kommentar:

Ulrika aka LillBlomman sa...

Halloj! Long time no see, från min sida i alla fall:) Inskolning och annat tar all tid men NU har jag bloggat runt bland alla favoriter och läst ikapp!!! Sååå mycket fint du gjort! Bara tokgillar ditt minialbum!!! Visst är det skoj! Jag vill bara göra fler när jag ser ditt! Kramar!